TOON UW LOGO

Wanneer het goed gedaan wordt, kan bedrijfsprofilering zich terugbetalen. Het is een kwaliteitsstempel en zegt veel over uzelf en uw bedrijf. Het helpt uw bedrijf op te laten vallen, zorgt ervoor dat u zich beter onderscheidt en dat u wordt erkend om de juiste redenen.

BEDA Workwear kan een volledig assortiment van services met toegevoegde waarde en productopties bieden. Zoals de juiste kleuren, op maat gemaakt borduurwerk en naamlabels, om een paar voorbeelden te noemen.

Neem vandaag nog contact op met ons om naar de inspirerende details te informeren.

CONTACT

Bel of mail voor meer informatie:

   0342 - 418455

   06 – 22725217

   info@bedaworkwear.nl

Borduren

Met borduur werk krijgt u kwaliteit bij iedere steek, maar vergeet niet dat woorden of symbolen die kleiner zijn dan 5 mm moeilijk leesbaar kunnen zijn. Het laat uw werkkleding er beter uitzien en op alle juiste manieren opvallen – voor een lange periode.

Voor fleece met een bedrijfslogo erop is borduurwerk de beste keuze, omdat heat-seal lelijke plekken kan maken in de stof

Transfer

Met onze geavanceerde heat-seal techniek krijgt u opvallende opdrukken van hoge kwaliteit in de maten en kleuren van uw keuze. BEDA workwear verzorgt dit geheel in eigen huis, waardoor een snelle levering mogelijk is.

Transferdruk is de beste keuze voor het aanbrengen van logo’s op uw t-shirts. U kunt rekenen op hoge kwaliteit in alle maten en kleuren.

Zeefdruk

Zeefdruk is een uitstekende methode voor het in grote oplagen bedrukken van textiel. Zeefdruk zorgt voor een goed dekkende bedrukking en een groot voordeel is de kleurechtheid.

Zeefdruk kunt u op diverse artikelen laten bedrukken, zoals T-shirts, sweaters en tassen. Bij een gedetailleerd logo raden wij aan om te kiezen voor transferbedrukking.

Totale huisstijlvormgeving

Naast de levering van werkkleding kunnen wij ook het ontwerp van uw gehele huisstijl aanbieden. Wij ontwerpen professionele huisstijlen en vrijwel alles op het gebied van reclame en drukwerk, zoals visitekaartjes, briefpapier, enveloppen en folders.

  • Huisstijl ontwerp
  • Reclame en vormgeving
  • Drukwerk

Klantgerichtheid, ervaring en passie voor het vak!

BEDA Workwear
Voor al uw werkkleding. 
Neem contact op voor gratis advies!

Telefoon: 0342 – 418455
Mobiel: 06 – 22 72 52 17
info@bedaworkwear.nl

Adresgegevens
Gerard Doustraat 68
3781 EL Voorthuizen